Väsymyksen vaikutukset

Olen ihmetellyt väsymyksen määrää, joka on kai ihan normaalia. Ihan valtava määrä unta tarvitaan öisin, päivällä tekisi kokoajan mieli istahtaa alas tai lepuuttaa makuullaan. Välillä kävellessä tuntuu siltä kuin olisi juuri juossut ainakin puolikkaan maratonin.

Kävin eilen nopeasti Ikeassa. Yleensä jaksan kierrellä siellä pitkiäkin aikoja, mutta jo yläkerrassa alkoivat jalat ja luomet painaa. Tuli tunne ettei jaksa katsella ympärilleen vaan pitää päästä pois. Sama tunne ruokakaupassa, äkkiä vaan välttämättömät mukaan ja kotiin.

Vähän jännittää millä tavalla saan taas itsestäni irti töissä, kun olisi niin paljon tehtävää ja pitäisi skarpisti pitää kiinni aikatauluista. Tämä väsymys nimittäin johtaa välillä ihan selvään aivottomuuteen, tunti saattaa mennä ohi vilahtaen.

Pitkäjänteisyys kärsii: aloitin 4 tuntia sitten vaatekaappien siivouksen, enkä ole millään jaksanut vielä saattaa sitä loppuun. Pyykkikone piippasi jo ehkä noin tunti sitten, eikä tietoakaan että jaksaisin tästä nousta ja mennä nostamaan pyykkejä kuivausrumpuun.

Ehkä olisi syytä pistää verkkarit jalkaan ja lähteä ulos. Jos se piristäisi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s