Mahakiikarit ja -tuubit

On varmaan niin, että kun jokin asia on itselle ajankohtainen, sitä näkee jokapuolella. Voisin kuvitella että yhtälailla minulle kuin esimerkiksi sellaiselle, joka ei toiveista huolimatta ole vielä saanut niitä kahta viivaa näkymään, kehittyy valtavan tarkka mahazuumi. Tuntuu nimittäin että kadulla kävellessäni bongaan ihan joka nurkalla isoja mahoja.

Toisaalta, onhan sanottu että nyt on meneillään aikamoinen beibibuumi. Ehkä siksikin noita kummullisia naisia on niin paljon liikkeellä. Itselläni raskaus ei kai vielä näkyisi juuri ulospäin, mutta aika ajoin vatsa on kyllä niin turvoksissa että voisin väittää kirkkain silmin olevani paljon pidemmällä, kuin…hetkinen…9+jotain…1.  Eilen ei taas päälle mahtuneet mitkään housut. Tunnen itseni välillä aika valaaksi.

Tuubit ja mammahousut

Vanhana shoppauksen moniottelijana olisin kuvitellut että tässä vaiheessa olisi jo tullut tarve käydä hipelöimässä mammavaatteita ja vauvan tarvikkeita, mutta jotenkin en vielä koe olevan sen aika. Ainoastaan tuubi- ja housuvaihtoehtoja oli pakko vähän googlailla, koska voi olla että kohta ei enää ole muita tsänssejä kuin kauppaan marssiminen. Kiristäminen ja puristaminen syö hermoja.

Onneksi nyt on sellainen aika, että tunikat ja muut löysät paidat  – sekä jokanaisen pelastus: haaremihousut ovat muodikkaita. Ah sitä ihanaa tunnetta kun saa verhoutua näihin pehmeisiin säkkeihin. 🙂

Perjantaifiilistä

Tänään lueskelin Facebookista kuinka ihmiset hihkuivat perjantain alkamista, terassille rientämistä ja erilaisia bileitä ja minua huvitti.  Itse tulin töistä kotiin ajoissa, vaihdoin mukavimmat pyjamahousut mitkä kaapista löysin ja kauhoin lautasellisen siskonmakkarakeittoa kera piimälasin. Ai että oli hyvää!! Jos mies vielä toisi tullessaan iltamenostaan pullollisen light-jaffaa, olisi perjantai-iltani täydellinen.

Mainokset

One thought on “Mahakiikarit ja -tuubit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s