Päivän saavutuksena pullakahvit

Tänään on ollut varsin kummallinen nollapäivä. Ei raksuta päässä, ei kulje bitti päästä sormenpäihin, ei tule mistään mitään. Aamu alkoi jo kyseenalaisissa tunnelmissa: ensimmäinen kysymys mielessäni oli että onkohan toukka vielä siellä. Ei mitään oireita, ei mitään tuntemuksia, ei mitään. No ehkä sekin on oire. En oikein osaa sanoa onko tämä sitä samaa väsymystä. Ja tänään särki päätäkin – siis minulla? Ei mulla ikinä ole päänsärkyä.

Tulin äsken kotiin töistä ja harmittaa kyllä ihan älyttömästi tämä hukkaan mennyt päivä. Se kun aina tarkoittaa kiirettä toisille päiville. Ja sitten vielä tuo yhtäkkinen epävarmuus joka on iskenyt viime yönä. Miksi nyt yhtäkkiä tulee niin kova epäilys toukan olemassaolosta? En varmaankaan voi vielä huomenna äidin synttäripäivänä sanoa mitään. Pakko odottaa ultraa. Ja siihenhän on piinaavat 11 päivää ja rapiat tunteja päälle.

Tässähän taitaa tulla ennekaikkea hulluksi. Ehkä äidiksi, ehkä joskus mummoksi, ehkä superonnelliseksi, mutta ainakin hulluksi. Ja siitä pitää päästä aina heti kirjoittamaan blogiin, jotta helpottaisi. Hullua.

Kolmisen viikkoa kesälomaan

Onneksi kohta on loma. Voi olla syystä tekemättä mitään. Voisin kyllä lyödä vetoa isosta rahasta että juuri loman kynnyksellä tulee ihan valtava energiapiikki  ja sitten ehtisi ja jaksaisi vaikka mitä. No, ennen kesälomaa olen päättänyt kertoa töissä – tarvittavalla laajuudella. Itseasiassa jo ensi viikon maanantaina. Se on vaan pakko tehdä, vaikka riski onkin aina olemassa että jotain ikävää tapahtuu. Loman alkaessa alkaa myös 14. viikko.

Mutta nyt on kyllä pakko karistaa nämä ikävät aatokset ja ajaa ne matkoihinsa! Koska työpäivän pelastus oli pullakahvit, ehkä kokeilen pestopastan taikaa alkuiltaan. Se yleensä toimii.

Mainokset

2 thoughts on “Päivän saavutuksena pullakahvit

  1. Huvikseni olen käynyt tätä blogias sillon tällön seuraamassa. Lähes päivälleen samoissa raskausviikoissa mennään, ja samojen ”työasiaongelmien” (kertoako/eikö kertoa/mihin projektiin sitoutua) kanssa painitaan. Jaksamista odotukseen! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s