Ei ainakaan Väinö -kuulemma.

Juhannusilta anoppilassa oli mitä mukavin ja kyllä toukasta iloa piisasi. Olimme vasta hetkisen olleet ja istuneet, kun appiukko ryhtyi kaivamaan kuohuviiniä jääkaapista. Oltiin sovittu että mies sitten pelastaa minut tilanteesta. Kun lasit oli täytetty, mieheni otti pullon appiukon käsistä ja sanoi että ”Hei, eihän tätä ehkä pidä juoda. Tässä lukee että ei voi juoda jos on 13 viikkoa.” Hiljaisuus. Anoppi vähän käännähti sohvalla muttei sanonut mitään. Appiukko tuijotti pullon alkoholiprosenttilukemaa (12 volttia) eikä tajunnut mistä se poika höpisi.

Mieheni yritti jatkaa, mutta ei mitään. Sitten hän sanoi että ”kävimme tapaamassa yhtä tyyppiä ja saimme valokuvan”. Minä kipasin sillä välin eteiseen hakemaan ultrakuvaa kun jo kuulin anopin kiljahtavan olohuoneessa että ”tuleeko teille vauva?”. Voi riemu!! Ja appiukko oli vieläkin vähän ymmällään, kuvaa katsellessaan.

No olin väärässä, kun veikkasin appiukon nopeammaksi. Anoppi heti nappasi kiinni 13 viikosta, mutta sanoi ettei uskaltanut sanoa mitään ja olettaa jos olisikin vain toiveajatellut. Koska mieheni sisko ei vielä tiedä, sovittiin että yrittävät ainakin vielä vähän aikaa hissutella asiasta. Anoppini kuuluu sisarustensa kautta nykyään ylpeänä ”mummokerhoon”, johon hän kauan odotti pääsyä ja vihdoin pääsi kälyni tuodessa haikaran kylään. Mutta nyt hän alkaa jo olla sielläkin aika vahvoilla. Mummokerholla on ensi viikolla ”kokoontuminen” ja tulee varmasti olemaan vähän hankalaa pitää ilo salassa.

Kerroin että toistaiseksi tulokasta on meillä kutsuttu toukaksi ja anoppi oli sitä mieltä että nyt on joku nimi kekstittävä. Perheeseen viime vuoden syksyllä syntynyt pikkuprinsessa oli tekovaiheessa nimeltään Pertti. Illan aikana hän sitten jossain kohtaa päätyi Väinöön. Anoppi myös kertoi juuri pohtineensa että jättää nyt ainakin toistaiseksi yläkerran vessaan rakennetun hoitotason ja muut välineet paikoilleen, jos vaikka.

Lähdimme aika myöhään kotiin – siis minäkin jaksoin lähes puolilleöin. Kotiin tullessamme mies totesi vakavana että ei siitä sitten ainakaan Väinöä tule. 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s