Meidän loma alkaa!

Loma on juuri alkamassa ja viimeiset meilit suhisevat boksissani. Tänään on ollut oikein mukava päivä ja mukavaa siinä on sekin että kello on kaksi ja se on päättymässä. Toukka on ollut viime päivät taas ihan hiljaa, mitä nyt pientä ruuansulatuksen hitautta, johon ei activiat auta. Mutta siellä se varmaan kelluttelee tyytyväisenä.

Olemme lähdössä huomenna Ranskaan viikoksi ja sitten Espanjaan muutamaksi päiväksi. On  kivaa päästä vielä kerran kunnon lomalle pohtimaan ihan jotain muuta kuin arkikuvioita. Yleensä lomalla suurin probleema liittyy siihen mitä kivaa jätetään tekemättä tai mihin mennään syömään? Tällä kertaa lomailemme poikkeuksellisesti vähän enemmän ”maaseudulla”, joskin loppulomasta pitää tietysti tutustua San Sebastianiin, joka on pintxosien pääkaupunki. Saa nähdä mitä kaikkea sitä uskaltaakaan kokeilla, kun on noita rajoitteita.

Vertaistukea – tai ainakin ihania ylläreitä

Huomasin pari päivää sitten feissarista että yksi ”vanhimmista ystävistäni”  – jonka kanssa on lapsuudesta asti pidetty yhtä, välillä vuosienkin taukojen jälkeen – odottaa toista lastaan. Hänen statuksessaan luki että tuntee jo liikkeitä vatsassaan ja laskeskelin että hän olisi 1,5-2 kuukautta minua edellä. Mutta toisella kerralla ne liikkeet ilmeisesti tuntuvat herkemmin, koska hän on minua vaivaiset kolme viikkoa pidemmällä. Ehkä pitää joku kaunis syysilta sopia yllätystreffit ja katsoa huomaavatko heti että aika samoissa mennään, jos pystyn pitämään salaisuuden siihen saakka.

Nyt kotiin tuijottamaan pyykkivuorta ja ehkä tekemään sille jotakin. Jotta pari kappaletta saisi huomenna pakattua mukaan.

Kotona odotti kirje Huslabista jossa todettiin että verikokeissakaan ei löytynyt vikoja. Joten riskiryhmäluokitus ei osu meihin ”Väiskin” kanssa. Voidaan vaan nauttia helteistä. Vaikkakin vähän jo jänskään miten kauan kestää ennen kuin Ranskan 35 varjossa alkaa ottaa kupoliin. Ehdin jo pohtia josko jättäisin golfmailat sittenkin kotiin, mutta otan ne kuitenkin mukaan, vaikka sitten autoon täytteeksi. Sitäpaitsi – siellä en taatusti ole ainoa turvonnut.

Ainiin: eihän se haittaa, koska mulla on uusi haaremihousupuku!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s