Helle hellii ja kurittaa

Väiskin ensimmäinen ulkomaanmatka on ohitse. Tulimme eilen kotiin vietettyämme viikon Ranskan maaseudulla ja pari päivää Espanjan puolella. Parasta lomassa oli ehdottomasti uima-altaalla kelliminen ja rentoilu. Ruoka oli hyvää, vaikka minua kyllä harmitti ihan älyttömästi ohittaa ne piiiiiiitkät juustotiskit Carrefourissa. Siis niin ihanan näköisiä home- ja muita herkkuja. Ja Ranskasta löytyi ihan huiman hyvää alkoholitonta kuohuviiniä!!

Loman aikana tuli ehkä vähän painoa tai sitten vatsa on nyt työntynyt vahvasti eteenpäin, tai molemmat. En pysty enää millään ilveellä tunkeutumaan normihousuihin. Ja huomenna on täynnä vasta 15 viikkoa. San Sebastianin katuja tallatessamme kiinnitin moneen otteeseen huomiota ikkunoista heijastuvaan tynnyriin, mitä koko olemukseni lähinnä muistutti. Nytkin pitäisi vielä hetken verran näyttää normaalilta, kun käly miehineen tulee tarkkanäköisyystestiin ja jäätelölle.

Tarkkaavaisuustesti kälyselle

Usein ne, jotka ovat vastikää saaneet lapsia tai ovat muilla tavoin asian kanssa akuutisti tekemisissä, ovat aika tarkkoja samoille viboille ympäristössään. Kai. No, puolen tunnin päästä nähdään onko kälylläni ja hänen miehellään hoksottimet terävinä helteellä. Tulevat 10-kuisen rinsessansa kanssa meille syömään uunijädeä ja olen asettanut heille 3 näköhavaintoansaa.

1) vessassa, istuma-asennossa ollessa, on suoraan naaman edessä raskausajan vitamiinit
2) olohuoneessa on minun vauvakuvalaatikkoni ja sen alta pilkistää ultrakuvien reuna, niin että siitä tunnistaa ne kyllä
3) nojatuolin vieressä on kori, jonka päällä olevien paperien alta pilkottaa ”Meille tulee vauva” -opus ja äitiyskortti.

Veikkaan että ensimmäinen ansa on imettävän äidin osalta tehokkain, mutta saa nähdä. Eivät varmaan kehtaa minun pullotuksestani mitään päätellä…tai no, kyllä tämä suoraan eteenpäin tönöttävä kumpu saattaa olla aika vahva vihje.

Ukkosta odotellessa

Odotan kovasti ukkosta, sillä turvotus on varmasti yksi syyllinen tähän tukalaan ja tukevaan oloon. Onneksi asuntomme ei ole ihan mahdottoman kuuma ja makuuhuone vieläpä kaikkein viileimmässä nurkassa. Harmi vaan että lomareissun jäljiltä tulee valtavasti pyykkiä ja nyt neljännen koneellisen jälkeen pesukoneen ja kuivausrummun tuottama lämpö alkaa ahdistaa. Ulkokuivaus olisi kai järkevintä, mutta yhdellä pienellä telineellä ja vähän arveluttavalla paikalla olevilla taloyhtiön naruilla ei nyt ole saumaa tähän urakkaan.

Loma jatkuu tästä eteenpäin, ehkä mökillä ja erilaisten paljastustilanteiden parissa. Sitä olisi vielä 2 ja puoli viikkoa jäljellä. Mahtavuutta!! Siihen tosin kuuluu myös armottomat paperityöt: vakuutusyhtiöiden vertailu ja muutamat työasiat. Mikä noissa vakuutuksissa on, että niitä ei osata tehdä helpoiksi ostaa? Lapsivakuutuksissakin on valtavasti eroja, ehkä niistä olisi ihan blogipostauksen aiheeksi jahka ehdin ja jaksan.

Ainiin, ja golfin kustannukset olivat minun lomallani 40 euroa. Bägin kuljetus edestakaisin. Ei tullut mieleenikään mennä niin kuumalla pelaamaan ja olin varsin tyytyväinen rooliini uima-allasvahvistuksena.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s