Hitaita sukulaisia

Oli pakko heti raportoida tulokset näköhavaintotestistä. Siis ihan pöyristyttävän huonot hoksottimet. 🙂

Olimme istuneet iltaa jo parisen tuntia, eikä se että minä en juonut kuohuviinilasiani tyhjäksi, tai vauvakuvieni selailu vielä tuottanut yhtään ajatusta. Kälyn mies tosin kysyi yhden valokuvan kohdalla, jossa äitini on viimeisillään, että olenko siinä minä. Ja väittivät että olivat miettineet miksi vauvakuvat ovat esillä. (Siis niiden alla olivat ultrakuvat – eikä auttanut vaikka nostin laatikon kokonaan pois niiden päältä)

”Meille tulee vauva” -opusta kumpikaan ei huomannut, koska istuivat väärällä puolella olohuonetta. Kun mieheni istui nojatuoliin, otti lopulta lehdykän käteensä ja ryhtyi ”lukemaan” sitä pikkupirpanalle, olisi lampun pitänyt viimeistään syttyä. Mutta ei. Sanoin ääneen, että tuo taisi olla aika epätoivoinen yritys. Ihmettelivät kommenttiani mutta se jäi sitten siihen.

Olin jo alkanut ihmetellä miksi kälyni ei mene ollenkaan vessaan, koska siellä oli mielestäni vahvin ansoista. Olivat jo tekemässä lähtöä kotiin kun pikkuihminen pelasti tilanteen haiskahtamalla rouheasti tortulle. Jee! Nyt sen on pakko mennä vessaan. Kaikenaikaa olin yrittänyt edes vähän verhota vatsaa ja siellä myllertävää ilmaa mitä kummallisempien asentojen taakse. Välillä supatimme keittiössä vähän ansastrategioista, mutta tuntui ettei mikään toiminut. Olin ihan puh pah ja poikki.

”Arvasin”

Käly tuli pyllypesulta vessasta ja kysyi saattoiko Multivita-purkista päätellä jotakin. No vihdoin! Miten se usein meneekin niin että vaikka ihmiset arvelisivat jotain olevan meneillään, ei sitä oikein uskalleta sanoa ääneen. Itsekin varmaan toimisin samalla tavalla. Tämä pohdinta siis siksi että molemmat olivat vähän ounastelleet jotakin.

Tämä tällainen arvoituspelailu on niin rankkaa puuhaa, että ei tätä kaikkien kanssa jaksa. Seuraaville tutuille tai sukulaisille ajattelin sanoa että: ”Moi, mitä kuluu? Aijaa, no kiva. Niin meillekin, synnytän tammikuussa. Joo, kiitos.” Paitsi isälleni, joka pitää pyytää tietysti päiväuniaitaa rakentamaan. Aitaa joka jäi kaksi vuotta sitten piharemontin yhteydessä tekemättä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s