Väiski sanoo doing

Olen tuntenut oloni jotenkin pinkeäksi jo monta tuntia ja vatsa on kuplinut hassusti. Ryhdyin hetkeksi makoilemaan sohvalle ja kokeilin muutamaa napakkaa painallusta alavatsaan. Ensin ei tapahtunut mitään mutta hetken päästä niihin painalluksiin tuli vastauksena sellainen kuulan pyörähtämiseltä tuntunut liike. Eikun uudelleen ja se toistui. Meillä oli Väiskin kanssa töks töks doing doing -keskustelu!!

Niin se vatsa näköjään vastaa kuin sinne tökätään. Jänskää. Tilasin tänään myös vähän vaatetusta olemisen helpottamiseksi ja katselin hauskoja tapetti- ja tarraideoita pikkuiseen huoneeseen. Ei oikein löytynyt vielä sitä alkuperäisen ideani täyttäjää. No, onneksi aikaa piisaa. Täytynee ryhtyä enemmän tosissaan hommiin kun nämä ihanat ilmat menevät ohi.

Tänään se pitkään kaivattu ukkonen vihdoin ravisteli Helsinkiä ja nyt ilma on raikas. Isäntä on golfaamassa ja ihmettyy varmasti kun kerron Väiskin kuplinnasta. Näin 16. viikon kupeessa liikkeitä harvoin tuntee, mutta minulla taisikin olla istukka aikalailla takana – eikä siis vaimenna liikkeiden tuntua. Se tarkoittanee myös kivuliaita potkuja syksyllä ja talvella. Täytyy treenata haarniska kuntoon.

Mainokset

One thought on “Väiski sanoo doing

  1. Päivitysilmoitus: Koukuttavaa tämä liikkeiden seuranta « Toukan odotusta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s