Neuvolassa kajahti

Tulimme juuri isukin kanssa neuvolasta, jonne hänkin pääsi mukaan jo heti toisella kerralla. Tärkeimpänä kohtana vierailua oli tietenkin sydänäänten kuuntelu ja sieltä se doppleri pienen heiluttelun jälkeen havaitsi tsukutitsukutin. Neuvolakorttiin merkittiin sykkeeksi +145, joka on ihan mukavasti alueella. Terkkari sanoi että 120-180 on normaali väli ja sen pitäisi pysyä tuossa 140 korvilla.

En kyllä oikein hiffaa ihmisiä kun tilaavat kotiin noita dopplereita. Ehkä hakevat niistä turvan tunnetta, mutta minä ainakin vetäisin liian helposti omia johtopäätöksiä kun amatöörinä kuuntelisin suhinaa ja rahinaa vatsasta. Sivuääniä oli nimittäin melkoisesti, ehkä johtui eilisestä mansikoiden ja herneiden tinttaamisesta.

Hemoglobiini ja verenpaine olivat hyvät elleivät täydelliset, mutta vaaka taisi olla rikki koska se näytti niin suurta lukemaa. 🙂 Kun helteet helpottavat, on aika siirtyä lenkkipoluille vakavalla mielellä. Ensimmäisen kolmanneksen ajan oli kokoajan niin poikki ettei siihen ollut mitään saumoja, mutta nyt alkaisi taas olla energiaa. Ja ehkä vielä uskaltaisi mennä kamppailutunnillekin, parin kuukauden ajan.

Valmennusvalintoja

Reilun kuukauden päästä koittaa puoliväli ja rakenneultra. Sitten pitäisi tehdä valintoja valmennuksesta. Ajattelimme ilmoittautua Haikaranpesään, jos vaikka onnistaisi. Neuvolan ensimmäinen valmennus on syyskuun lopulla ja on varmaan ihan hauskaa nähdä muita Haagan alueen tammikuulaisia. Tällä alueella on kuulemma nyt noin 40 laskettua aikaa tammikuulle, jossa toki mukana myös uudelleensynnyttäjät.

Kello on vasta puoli kymmenen, mutta jo on tosi kuuma. Mitähän kivaa sitä keksisi tälle päivälle? Ehkä ilmastoitu leffateatteri ja Shrek 3D -versiona voisi olla paikallaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s