Sisustusprojekti jatkuu potkimalla

Olin turhaan huolissani. Viimeiset päivät liikehdintää on ollut taas enemmän kuin nahka sallii. Taitaa Tuppurainen vain välillä pitää pari vapaapäivää potkuiluista. Nyt olen tyytyväisenä sohvalla metsäsienistä keitetyn keiton lämmittämän vatsan kanssa, ja siellä on taas vähän rauhallisempaa, mutta eiköhän meno nukkumaan mennessä ylly.

Tulimme tänään ystävien luota Paimiosta, josta haimme myös huutamani lipaston + hoitotason. Paluumatkalla poikettiin mökillä sieniä noutamassa ja vähän ehdittiin itsekin metsään kykkimään vaikka pappa olikin jo poiminut meille aikamoisen satsin. Näytin ihan muumilta isän keltaisessa sadetakissa ja vähän liian isoissa kumisaappaissa.

Huomenna jatketaan huoneen remonttia ja ehkä tästä kaaoksestakin päästään. Värimaailma alkaa hahmottua hankkimani omenanvihreän pinnasuojan myötä. Vielä on monenmonta reikää porattavana ja pikkutavaraa hankittavana. Kummipojan synttäreillä piipahtamisen lisäksi taidan viettää sunnuntain tiukasti pikkuhuoneessa, enkä nyt vessaa meinaa.

Huomiselle on onneksi varattuna vadillinen vispipuuroa, jonka keitin. Nam!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s