Äippälodju saapui

Hihii! Tänään on ihan joulu, kun haettiin äitiyspakkaus postista. On se mainiota, miten paljon vaatteita ja tavaraa saa avustuksena, vaikka tulee kyllä vähän syyllinen olo. Olishan nuo tavarat voinu itsekin hankkia. Ajattelinkin tässä taannoin – en tosin muista tulinko kirjoittaneeksi – että tuonhan voisi vaikka halutessaan lahjottaa eteenpäin. Esim. jos saisi valita että lahjottaa äitiysavustuksen rahana jollekin minimiäitiyspäivärahaa saavalle, voisin oikeasti tehdä sen. Mutta tasapäistämisen nimissä sellaista vaihtoehtoa tuskin koskaan tulee. Mielelläni lahjoittaisin nuo tavarat myös ulkomaille, tarvitseville. Pitäisi vaan tietää tarkkaan mihin menee, esim. kummien tai jonkun muun tahon kautta.

No hurskastelu sikseen. Mukava pakettihan tuo on ja ihan hirvittävä määrä vaatetta. Vaikka en olekaan ihastunut esim. ruokalappuun, on ihan hanurista että ihmiset nurisevat äitiyspakkauksen kuoseista ja väreistä. Se, miten pakkausta voisi ehkä kehittää, olisi oman pakkauksen suunnittelu kesä- ja talvikauden vauvoille. Nuo toppikset kun ovat niin valtavan suuria tammikuussa syntyvälle toukalle. Ja se tietysti tarkoittaa että pitää ostella muutama talviverme ihan sitä pienintä kokoa. Karmaiseva kohtalo mulla, joudun ostoksille!!! 🙂

Terveisiä kestovaippailijoille

Minä en aio ainakaan heti ostaa sitä ajatusta, että pyykkikorissani lojuu kakan rippeet ja haju. Lupaan kokeilla, mutta olisi naivia ajatella että meihin uppoaisi ajatus suoraan Innostu kestovaipoista! -oppaasta. Siitä siis  illan hupipläjäys, Jääskisen perheen keissistä:  ”Vaikka kestovaippoja joutuu ehkä vaihtamaan vähän useammin päivässä, niin vaippakausi voi tällä vähäisellä panostuksella kestää jopa vuodenkin vähemmän”. Siis millä ilveellä?? Lakkaako lapsi kakkaamasta kun on niin kivat kuosit?

Mainokset

2 thoughts on “Äippälodju saapui

    • Huomasin saman uutisen maikkarin netissä. Ei tuo minusta vaaralliselta näyttänyt, vaikka vähän eilen ihmettelin lahkeensuita ääneen. Siellä oli sellainen ”ylimääräinen pussukka”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s