Leskiviikko alkamassa

Mies karkaa huomenna Intiaan työmatkalle ja hirvittää. Kun ei ole ketään kotona, kuinkahan paljon tulee nukuttua. Nyt nimittäin on sellainen juttu, että unta riittäisi vaikka 23 tunnille vuorokaudesta. Ihan älytöntä. Iltapäivisin tulee töissä sellainen zombiolo ettei pahempaa voisi kuvitella. Ja reippaasti käveleminen on alkanut aiheuttaa hengästymistä, kreisiä!!

Tuppurainen on ollut varsin vilkas liikuskelija ja aktivoituu nyt aikalailla saman päivärytmin mukaan. Ei sitä niin tarkkaan täällä töissä ehdi aina seuraamaan, mutta illalla rytmi on tuttu. Liikkeiden lisäksi nyt kuuluu selvästi syke vatsan peitteiden läpi. Harmi vaan etten itse ole niin notkea että pääsisin kuuntelemaan, mutta kivaa että isi saa nauttia siitä huvista.

Sisustus kesken ja voimat finaalissa

Olen jättänyt sisustusprojektin ihan retuperälle kun voimat on olleet iltaisin niin vähissä, mutta ehkä tulevan viikon aikana voisin yrittää taas jatkaa. Huomenna tulevat veljen tytöt yökylään. Onneksi ovat aikaisin nukkumaan menevää sorttia, sillä tiedän haukottelevani jo ysiltä. Ihan käsittämätöntä tämä vetämättömyys. Ei puhettakaan että ottaisin yhtään tapaamista tai muuta menoa aamuille. Edes pissanäytettä en ole saanut vietyä terkkariin, koska sitä varten pitäisi herätä ja toimia. 7 viikkoa töitä, enkä taaskaan laske.

Eilen olin vähän pirteämpi kun mies vei minut yllärinä katsomaan teatteriin Viiviä ja Wagneria. Tuppurainen reagoi liikkumalla kovaäänisiin musiikkikohtauksiin ja sai siinä äitikin jonkin verran nauraa. Tykkään Risto Kaskilahdesta ja Sari Siikanderista, mutta ei tämä jatko-osa mikään huippu-super-duperhyvä ollut. Mutta mies – se on mulla paras. ♥

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s