Loppusuorallakojoko

Tänään neuvolan terkkari puhui loppuraskaudesta ja sen aikaiset käynnit varattiin kalenterista. Siis *loppu*raskaudesta. Loppuuko tämä? Kivaa ja ikävää. Ihanaa että tuo molskija saadaan vihdoin ulos, mutta toisaalta tulee ikävä tätä oloa.

Kaikki oli taas kunnossa, painokin noussut maltillisesti ja seuraavan kerran mennäänkin sitten lääkärin vastaanotolle, noin 3 viikon kuluttua. Kysyin tehdäänkö silloin synnytystapa-arvio, koska olen kuullut että se olisi homman nimi, mutta terkkari sanoi että ei. Mitään lantion mittailua ei harrasteta, ellei sitten ensimmäisessä synnytyksessä lapsi jää jumiin. Ihan ymmärrettävää ja olisinkin ihmetellyt että miksi moinen arvio tehtäisiin kaikille.

Lääkäri tarkistaa että Tuppurainen pitää edelleen linjansa, eli on pää alaspäin. Neuvolan kopeloinnissa hän majaili juuri niin, ja todettiin että saattaa kääntyillä vielä paljon akselinsa ympäri. Jalat törröttivät vasemmalla, vähän niinkuin toukka istuisi ylösalaisin.

Ensimmäinen haikaravalmennus

Ylihuomenna tulee täyteen 33 viikkoa ja mennään ensimmäiseen Haikaranpesän valmennukseen. Aiheena on synnytys. Saa nähdä millainen setti on tulossa. Seuraava kerta onkin sitten heti seuraavalla viikolla. Enkä muista heti milloin on seuraava neuvolan tapaaminen, mutta tuskin niissä kaikissa tulee käytyä – ainakaan koko perheen voimin.

Kahden viikon päästä alkaa äitiysloma, mukavasti suoraan pikkujouluista. Olen lupautunut videoimaan kun muut juovat tequilaa ja pelaavat totuutta ja tehtävää. Ei mennyt vissiin läpi tuo idea.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s