Viimeinen ehtoollinen

Tulipas valittua harras otsikko tälle illalle. Ilta on sinänsä historiallinen, että tänään mennään tulevan isukin kanssa viimeistä kertaa oikein kunnolla ulos syömään – ihan vaan pariskuntana. Lupasin jo ajat sitten tällaisen illan järjestää, jahka olen saanut itselleni loppupalkan maksettua ja tänään se vihdoin olisi. Isäntä valitsi paikaksi Sasson ja italialaisittain pitäisi siis tänään turvotella. Olen nimittäin ihan saletti, että jalat turpoaa syömisen aikana merkittävästi.

Olen kärsinyt päivän mittaan vähän vaikeasta olosta ja toivon että se helpottaisi. Jotenkin huono olo, ei mitenkään oksettava, mutta vähän ahdistava. Vähän niinkuin silloin kun on tulossa kipeäksi. Toivottavasti neuvolassa saamani influenssarokote ei ole tätä aiheuttanut. Vielä tekisi mieli ottaa puolen tunnin päikkärit ennen kun pitää raahautua vaatekaapille toteamaan valikoiman vähäisyys. Eniten ahdistaa kenkäkysymys. Olen jo varautunut siihen, etten pysty illan päätteeksi kävelemään taksia pidemmälle.

Ipana on ollut kolme päivää liikkuvainen ja nytkin levottomat jalat viistävät palleassa. Kivaa kun ei tarvitse olla huolissaan liikkeitä laskemassa. Oli terkkarilla ihan vaikeuksia saada sydänäänet pysymään kiikarissa kun tämä paineli menemään. Hyvä niin. Saa nähdä mitä mieltä hän on ravintolassa istumisesta.

Ainiin. Ja nythän toukkis – niinku isi sanoo – on jo täysiaikainen 37+2. Saa tulla, mutta mieluusti vasta ensi vuonna!

Update kotiinpaluun jälkeen: tuli oikein pistävät alalantion kivut Sassossa, mutta niille oli selkeä aiheuttaja. Syötiin seepiaa ja mustaa risottoa, joka oli loistavan menun toinen ruokalaji. Meinasin kuolla – tiedättehän, sillä tavalla että nauru tukehduttaa, kun isukki hymyili mulle ja hampaat olivat ihan mustat….tai niissä oli sellaisia mustia valumia. Yritin sanoa hervottoman naurun lävitse että ”älä vaan hymyile”. Ja samalla pisti niin pirusti ala-aulaan.

Muistan tämän aina. Ainakin aina silloin kun ravintolan listalla on mustaa risottoa tai pastaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s