Sushiunia

Joulu on syöty ja odottelu jatkuu. Mitään kummempia merkkejä synnytyksen käynnistymisestä ei ole, ja vaikka terkkari sanoi Tuppuraisen kiinnittyneen, on tänään ollut hikka ja jalat selvästi eri puolella aamulla ja illemmalla. Eli akselin ympäri hän on selkeästi pyörähtänyt. En sitten tiedä onko se mahdollista jos pää olisi kiinnittynyt. Enkä jaksa lueskella spekulointeja erilaisilta palstoilta. Huomenna sitä voi neuvolassa ihmetellä.

Kävin tänään pakkolenkillä koska oli päästävä vähän ulos kaiken tämän planttuplooran ja sinsallan ahmimisen jälkeen, mutta meno oli kyllä vaivalloista. Kipua kävelemisestä ei tule, mutta jotenkin se vaan on tahmeaa. Jalat liikkuu äärettömän hiljaa ja niiden välissä on jotain. Silti se teki älyttömän hyvää ja oli kivaa katsella valtavia kinoksia ympärillä. Vielä pitää kaivaa auto hangesta huomista neuvolaa varten.

Joululahjaosastosta olen tuhonnut jo Mielensäpahoittajan, joka oli loistava lukuhauskuus. Anoppi oli muistanut toukkaa käsityönä tehdyillä vaatteilla ja itse tehdyillä söpöstelytöppösillä. Isin hankkimassa paketissa oli musiikkimobile. Ihana! ♥  Eilen käytiin papalla syömässä ja muuten on vaan köllötelty ja leffailtu. Kyllä on hyvä että joulu on vaan kerran vuodessa, ja ehkä voisin seuraavan kerran odottaa lasta jonain muuna pyhänä. Ei yksin siksi että tekee ihan älyttömästi mielä mätiä. Siis ä-lyt-tö-mäs-ti. No, sitten parin, kolmen viikon päästä. Ja sushia. Ja roseviiniä lasillinen, tai kaks. Mmmm.  Olen nähnyt jo monena yönä unta sushista. Ja ehkä vähän synnytyksestäkin, mutta kyllä sushi on enemmän mielessä. 🙂 Ei siis voi sanoa että jännittäisi.

Mainokset

2 thoughts on “Sushiunia

  1. Sainpas nopeasti kahlattua blogisi tähän päivään – niin rattoisaa lukemista se on! Nyt jäänkin kanssasi odottelemaan Tuppuraista ja innolla seuraamaan tilanteitanne.

    Me tullaan meidän Nyytin kanssa puolisen vuotta jäljessä, mutta Nyytti sai jo myös joululahjoja – myös minulta kun olen niin malttamaton. 😉 Kunhan saan ne kuvattua, kirjoittelen blogiini tarkemmat tiedot.

    PS. Locobase Repair on ollut todella hintansa väärti. Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s