Kaikki hyvin neukkarissa, autossa ahdistaa

Diagnoosi: riittävän kiinnittynyt, mitä se sitten tarkoittaakaan. Olin oikeassa. Toukka oli kääntynyt köllöttämään selkä vasemmalle, mikä siis tarkoittaa sitä että pää ei ole ihan kiinni. Terkkarin mielestä on kuitenkin niin syvällä, että riittää. Ei kaiketi tarvitse huolehtia siitä että napanuora luiskahtaisi jos lapsivedet menevät. Lopputervehdys: hyvää synnytystä jos ei nähdä ensi viikolla. Niinpä, huomenna on täydet 39 ja laskettua kohti mennään.

Pitkien aamu-unien (eli huonosti nukutun yön) jälkeen pissanäytteen tikistäminen oli taas taidetta, mutta puhtoista lupaili se onneton tilkka. Verenpainekin oli rauhallinen. Ipana nukkui kun sydänääniä alettiin kuunnella ja heräsikin terävimmilleen vasta autossa, kaupassa ja kotimatkalla. Autoa ajaessa liikkeet tuntuvat ihan supistuksilta. Alkavat paineena korkealla ja kestävät kolmisenkymmentä sekkaa. Mutta voi olla että ovat tosiaan vaan liikkeitä. Nyt jumppaa tuntuu ihan tuolla ala-aulan kieppehillä ja pylly pyörii navan korkeudella. Jotain se Tuppurainen siellä kovasti ahertaa.

Kaljamaharallia

Autolla ajaminen on muutenkin koomista. Ajan kuin ne sellaiset lihavat vanhat ukot, joilla maha estää ratin kääntämisen. Siis hilaan rattia vähän kerrallaan sivulle. Itseäkin moinen kurvailu huvittaa. Välillä kestää myös kauan että auton saa suoristettua ja tänäänkin kaupan parkkihallista ulostautuessani menin reilusti vastaantulijoiden puolella, tietysti niin että olin varma ettei sieltä tule ketään. En vaan jaksa vääntää rattia turhan tiukkaan. Tuon kaupan parkkihalli on myös vähän kurja tolppineen, niiden välissä puikkelehtiminen vaatii ratin kääntöä. Kovaa on elämä.

Tämä luminen talvi on myös aiheuttanut sen, että joillakin teillä on ikäviä pomppuja. Ja koska rakko on niin rapsakkana kokoajan, ei pomppuihin ajava mies selviä ilman verbaalikuritusta. Jo ryhdyin pohtimaan miten paljon sitä mahdollisesti kehtaa kiroilla taksikuskille matkalla sairaalaan, jos hän ajaa monttuun. Jos taksiin päädytään. Vai pitäisikö tilata taksi tekstiviestillä ja kirjottaa osotteen lisäksi että ”potentiaalisesti vihainen ensisynnyttäjä”.

Ananasakäämä

Nyt me taidetaan toukan kanssa napata siivu ihanaa tuoretta patonkia ja vähän hedelmiä. Oli taas pakko ostaa ananasta, kun turvotus palasi. Sitten ryhdytään verkkaisesti kotihommiin. Lista on pitkä, mutten kirjoita sitä tähän. Muuten huomaan iltapäivällä etten taaskaan päässyt sen loppuun. Ja ehkä joku muukin huomaisi.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s