Makeisv(i)erotusta

Ensi vuonna karkki ja jätski on kalliimpaa, siksipä asiaan täytyy ottaa jokin kanta jo tänä vuonna. Ontuva perusteluni Ben&Jerry -purkin ostamiseen siis. Mutta täytyyhän näihin viimeisiin (6! plus jotain) päiviin saada jotain makiata, eikös vaan. Kunhan ei kerrota terkkarille, että kaikki vaaassa näkyvät lisänumerot eivät ole turvotusta.

Toinen päivän verotusasia on vielä ihanampi kuin jäätelö. Kaksi minulle tärkeää ihmistä menee 33 minuutin kuluttua naimisiin. Kylläkin romanttisesti käräjillä. Onneksi olen sen verran pirteässä vedossa että jaksan mennä heidän kunniakseen illalliselle. Jeejee! Albeit, kaikki tämä ilo realisoituu vasta kun ukkoseni muistaa tulla ajoissa töistä. Odotan mielenkiinnolla herran saapumista.

Nyt pyykit kaappiin, valokynää naamaan ja samaisen kaapin eteen uudelleen ähisemään. Mulla ei kertakaikkiaan ole mitään järkevää kolttua. Pitäisi löytää vielä joku mukava, jolla jaksaa istua. No, sukkahousuista tulee salettiin urheilusuoritus, jota varten voin syödä vielä pari lusikallista BJtä, ja koko pukeutumisoperaatio kuluttanee yhteensä sen mitä olen tähän asti ehtinyt survoa sisuksiini. Nam! Tai pikemminkin Nuam!, kuten kälyni asian ilmaisisi.

Ens vuonna sit ei mitään herkkuja, right!

2 thoughts on “Makeisv(i)erotusta

  1. 🙂 mä en ollut ehtinyt vielä ajatellakaan, että uusi vuosi on huomenna ja sillä on B&J:hin järisyttävä vaikutus! Omg. Pitäisiköhän kahmia tänään pakastin täyteen, jäätelö kun ei ole vuoden lakkolistalla… 😉 Toivottavasti sukkikset sujahti jalkaan suht ongelmitta ja teillä oli mukava ilta!

    • Äkkiä kauppaan! Ja kiitos, ilta oli ihanan mukava – ehkä siksi että päädyin haaremiin. Ja hääpari lensi Thaimaahan. Mikä sinänsä on törkiää. Mutta ehkä jopa parempaa kuin BJ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s