Vapauttava tuomio

Neuvolasta saatiin vapauttava päätös: ei enää painokontrolleja. Meidän perhonen painaa jo 3780 grammaa ja on siis oikein reippaassa kasvussa. Jee! Nyt saadaan myös siirtyä lapsentahtiseen rytmiin ja on tosi mielenkiintoista nähdä miten pitkiä unia tyyppi vetelee kun saa itse päättää. On nääs äitiinsä tullut. Krooh!

Tänään varattiin lääkärintarkastuksen ajat maaliskuun alkuun. Minun osaltani jälkitarkastuksia on kaksi, koska Naistenklinikalla tehdään erikseen repeämätsekkaus. Mutta hyvä niin. Neuvolan jälkitarkastuksen yhteydessä pitäisi päättää mahdollisesta kierukasta. Sitä  pitää vielä oikein pohdiskella.

Nyt pitäisi ryhtyä kokkaamaan pastavuokaa. Ja voisin kaivaa vaunut esiin, jos vaikka käytäis Tuppuraisen kanssa vartin verran ulkona. Kun ei vielä ole ehditty ulkoilua alottaa. Loppuviikosta on luvassa kireämpiä pakkasia, eikä silloin voi lähteä pihoille riekkumaan. Tänään on satanut lunta pieninä pisteinä ja isoina kauniina hiutaleina. Istun tässä sohvalla, juon kaakaota ja ihastelen maailmaa. On mahtavaa kun elämä sujuu.

One thought on “Vapauttava tuomio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s