Unelias ulkoilija

Niin ihanaa on ulkoilla, etten ole pitkään aikaan mistään näin naatiskellut. Eilen käveltiin lapsukaisen kanssa neuvolaan ja kaupan kautta takaisin. Matkaan meni näillä hangilla ja vähän vihottelevilla nivusilla puoli tuntia yhteen suuntaan. Keväämmällä varmaan 20-25 minuuttia on realistinen matka-aika, siis ihanteellinen pikku päivälenkki. Meillä ei ollut aikaa neuvolaan, vaan käytiin lainaamassa lastenhoitohuoneen puntaria. Neuvola oli puhelintunnin vuoksi myös tyhjillään.

Painoa oli kertynyt mukavasti 4 kiloa ja 150 grammaa ja vaatteistakin huomaa että tyttö kasvaa vauhdilla. Ensimmäiset asut on jo arkistoitu. Takaisintulomatkalla ipana oli hereillä ja nautti silminnähden kärryttelystä. Nytkin odotan että uuvahtaisi, jotta lisävaatteiden pukeminen olisi helppoa ja saisin karavaanin liikkeelle kohti Prismaa. Iltapäivällä tulee mummi ja vaari kylään ja tarttis ottaa unet että jaksaa seurustella.

Yösyöppö, isin ihme

Yöllä syöminen oli viime yönä taas ihan mahdottoman kovaa peliä Bostonissa. Äiti sai lämmittää 3 satsia korviketta koska nälkä tuli aina vain uudelleen, eikä tissillä ollut mitenkään mahdollista pysyä hereillä. Isikin taisi välillä herätä meidän pitämään meteliin, kun niin kovasti kiukutti sellainen maidon säännöstely.

Illalla nukkumaan meneminen oli helppoa ja ipana menikin sänkyyn suoraan isin käsivarsilta. Siinä isi tuijotteli lastaan ja sanoi ”tästä tulee joka päivä vaan ihanampi”. Voi että tuli taas onnellinen olo. Ei ole parempaa tunnetta maailmassa. Eikä nytkään ole asiat huonommin. Lapsi on nukahtamaisillaan, pää rinnallani ja jalat rennosti kylkeni päällä roikkuen. Välillä narisee tyylilleen uskollisesti, mutta taitaa uni vihdoin voittaa. Ja sit mennään! Pitää varmaan ostaa kaupasta jotain kivaa huomiseksi. Muruseni täyttää kuukauden. ♥

Mainokset

2 thoughts on “Unelias ulkoilija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s