Tyttöjen juttuja

Kiitos Äni! On kivaa olla Gorgeous. Nämä blogger awardit on niin tyttöjen juttuja, vähän niinku ystäväkirjat ja slämärit. Ihan tekee mieli hihittää nurkan takana. 🙂

Halutaan osoittaa huomiota toisia kohtaan ja lukea toisten vastauksia erilaisiin kysymyksiin. Feissarissa näistä on välillä kulkenut  hauskoja versioita noutseissa. Henkilökohtainen suosikkini oli yhdessä vaiheessa kiertävä ”25 satunnaista asiaa minusta” jonka ohjeet meni näin:

Kun sinut on merkitty, sinun olisi tarkoitus kirjoittaa muistiinpano, joka sisältää 25 satunnaista asiaa, faktaa, tapaa tai tavoitettasi. Lopuksi merkitse 25 ystävääsi. Sinun täytyy merkitä henkilö, joka merkitsi sinut. Jos minä merkitsin sinut, se tarkoittaa sitä, että haluan tietää sinusta enemmän.

Tuo sai ihmiset kirjottamaan tosi koskettavia juttuja. Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen. Minä kirjasin aikoinani  tuohon mm. seuraavia faktoja:

– Mummo toivoi aina että liittyisin Tapiolan kuoroon ja menisin isona missikisoihin. Laulaminen loppui teinitoikkarointiin ja missiksi koen olevani liian lihava ja älykäs.

– Inhoan välinpitämättömyyttä, kapean maailmankuvan ylläpitämistä, suvaitsemattomuutta, oma-aloitteisuuden puutetta ja sitä että joku tekee saman virheen uudelleen.

– Puhun usein niin että sanoja jää pois tai ne tulevat ulos ihan ihmeellisessä järjestyksessä. Mutta ainakin lähimmät ymmärtävät.

Vastauksia kysymyksiin

Milloin aloitit blogisi?

22. toukokuuta, 2010.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee?

Blogi käsittelee äitiyden ihanuutta, enimmäkseen. Se on myös päiväkirja, johon tallentuu raskauden, syntymän, lapsuuden ja perhe-elämän muistoja.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Minua ahdisti salaisuuden pitäminen. Edessä oli noin kahdeksan viikon putki tietämättömyyttä, sen jälkeen 28 viikon putki ihmettelyä ja lopulta jotain ihan käsittämätöntä. Sitä oli päästävä purkamaan.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haaveilen ulkoasun päivittämisestä ja paremmasta nimestä. Haaveet kaatuu ajanpuutteeseen.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Se, että se on ihan minun näköiseni.

Viisi blogia, joille haluan tunnustuksen antaa:
Voisin muistaa tällä kertaa Elmaa, Hehkua, T:tä, Siniä ja Eliseä. Luen niin monia blogeja, että tämä valitseminen on vähän kurjaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s