Toukan matkan odotusta

On jäänyt kirjoittaminen vähiin, kun jotenkin päivät vaan menevät. Ihanasti menevätkin, sillä meillä on joka päivä enemmän ja enemmän hymyä ja jutustelua. Tyttö antoi äidille ja isille tänäkin aamuna aivan ihanan herätyshetken, kun jutteli meille kovaan ääneen pitkän tovin tuolla vällyjen välissä.

Muutaman viikon päästä mennään testaamaan millaiset unet saa Barcelonassa ja muualla Cataloniassa lomaillen. Lennot on varattu ja majoitus pitää vielä löytää. Vuokraamme asunnon ja olemme muutaman yön hotellissa. Noissa pääosin brittien omistamissa kämpissä on tosi hyviä vaihtoehtoja ja moniin saa lapselle pinnasängyn tai vastaavan ilman eri maksua. En malta odottaa että pääsen aurinkoon ja syömään mustekalaa!!

Yritin eilen jo vähän ennakoida tulevaa ja kävin E. Erikssonin kalatukussa katsomassa jos saisin sieltä mustekalaherkkuja. Mutta siellä oli vain pakasteita. Ostin sitten muutaman kampasimpukan ja pussillisen sinisimpukoita ja meillä oli isin kanssa oikein kunnon simpukkafiesta illalla. Olen ollut vähän arka noiden merenelävien kanssa aiemmin, mutta nyt alan lämmetä. Moules marinière oli aivan loistava illan pääsetti. Tein sen kermaa ja Rieslingiä säästelemättä. Kokkaan joskus spessujuttuja mieheltä lahjaksi saamastani ihanasta kirjasta.

Ensi viikolla päästään passia hakemaan ja sitä varten pitäisi käydä kuvassa. Siitä tulee jänskää. Varasin ajan Itiksen poliisilaitokselle, ettei tarvihe jonotella. Täytyykin tutkiskella mitä kaikkea muuta matkalle lähtiessä pitäisi ajatella. Mm. korvikekuvio täytyy pohtia – Espanjasta saa ihan samaa tavaraa, usein jauhemuodossa. Sitä ja pullovettä sitten vaan.

Vaikka aurinko ei paistakaan, on ihan levollinen olotila. Luntakin sataa. Sitä tulee taivaalta ihan kuin suolaa myllystä. Eikä oikeastaan yhtään harmita vaikka kevääseen on matkaa. Ihanaa viikonloppua!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s