Osavuosikirje toukalle

Rakas toukka,

Ensimmäisen elinvuotesi ensimmäinen kolmannes on täynnä! Tänään herättiin vasta kahdeksalta, otettiin väliunet yhdeksän jälkeen, päiväunet kahdeltatoista ja nyt nukut makuuhuoneessa pitkän laulusession jälkeen toista vuoroa. Kaikista siisteintä tässä päivässä on ollut tuo ulkona paistava mollukka, jota blokkaamaan äiti viritti vaunujen ylle ison golfvarjon. Äidille valoa, lapselle varjoa. Lumi paljasti tänään myös kotipihasi talviasukkaan: lumikasan alta tulee jatkuvasti esiin pupujussin papanoita. Citykani tai joku vastaava on siis ollut piha-asukkaanamme talven ajan.

Sinä olet kasvanut kovaa vauhtia ja huomenna neuvolassa nähdään, oletko jo paljonkin yli kuusikiloinen ja 60-senttinen. Harmi että neuvola siirtyi maanantailta keskiviikolle ja että Kirsti on sairaslomalla. Meidät ottaa vastaan joku ihan outo täti. Rokotteiden mahdollisesti nostamaa kuumetta äiti vähän jännittää, mutta onneksi se kai usein menee heti ohi. Perjantaina kun meidän olisi tarkoitus lennähtää ensimmäiselle ulkomaanmatkallesi Kataloniaan.

Olet oikein hymyileväinen ja puhelias pirpana. Tänäänkin olet jutellut äidille kaikki viimeisimmät kuulumiset. Juttelet eniten kun sinut nostaa kasvojen tasalle ja hymyilee. Puheliaisuuden lisäksi sinua kuvaa hyvin sanonta ”kiltti tyttö”, vaikka kilttiydestä ei ehkä olekaan kysymys. Olet todella rauhallinen ja yleensä nautiskelet vain elämästä. Pidät kovasti vaipanvaihdosta, pesuista, sitterioleilusta keittiön lattialla ja vatsallasi olemisesta. Tosin eilen nukahdit mummolassa kesken vatsalla ”jumppaamisen” matolle. Laitoit nyrkin suuhun ja painoit pään maahan. Kunnes säikähdit itsekin miten niin saattoi käydä, ja jatkoimme unia keinutuolissa.

Olet maailman suloisin näky kun nukut suu nupullaan. Nuku hyvin rakkaimpani. Kun heräät, lähdetään vähän ulos.

Onnea ja aurinkoa tuleville vuosineljänneksille!

Rakkaudella,
äiti

Mainokset

3 thoughts on “Osavuosikirje toukalle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s