Ipanasiestaa ja pulpoa

Yritän saada väkkärää nukkumaan rattaissa. Toinen silmä on kiinni, toinen puoliksi kiinni ja jokainen rasahdus aiheuttaa ”olen täysin virkeä” -tärähdyksen. Pitkät päiväunet eivät enää asu meillä.

No okei, onhan varmasti vaikutusta vieraalla paikalla, lämpötilan muutoksella (ah!!) ja hajuilla jne. Tästä toki seuraa se ihana tosiasia että illalla uni tulee ysin maissa ja jatkuu aamuun. (ah2!!) Harmi vaan että tuossa toisella puolella tuhisee isi. On flunssan saanut hän. Olisi ihan hiivatinmoinen nälkä, Cambrilsin satamaan kymmenen minuutin kävelymatka, auringonpaiste ja lounasta halajaisi sielu. Onhan meillä toki jääkaappi: tortillaa, salaattiaineksia, leipää jne. Mä vaan haluaisin olla vähän serveerattavana.

Sielu on onneksi saanut tyydytystä mustekalaosastolla, sitä paisteltiin itse viimeksi eilen illalla. Ja on se saanut aurinkoakin, vaikka rattaiden kanssa onkin paree valita varjoinen puoli. Kämppä on ihan ok, loistavalla sijainnilla ja tässä paikassa on potentiaalia tulevaisuuden talvikodiksikin. Kattoony.

Tyttö käyttäytyi lentokoneessa kuin unelma: nukkui ja seurusteli. Ei tuntunut korvissa, eikä edes muutaman tunnin odottelu Munchenissa ottanut kupoliin. Saas nähdä millaista on kun vaihdetaan hotelliin Barcelonassa. Koko loman pelastus on ollu että saatiin lainaan rattaat. Ryhdyin heti matkarattaiden hankintaan ja nyt on Gessleineista törkeä tarjous vetämässä.  Sillä ne meidän vaunut ois ollu tänne NIIN isot.

Paikallisesta Carrefourista ei löytynyt Nannia kuin jauheena ja nyt on vedetty sitä. Hyvin toimii. Apteekista näkyisi saavan vähän kaikkea vauva-aiheista, mutta sinne on vähän turha mennä. Isot marketit toimii. Vaippoja on ihan mihin pyllyyn tahansa ja puhdistuspyyhkeitä ja muita vermeitäkin niin että saa väriä valita. Turhia ovat siis ne pelot, ettei perustarpeita voisi täältä ostella.

Että Buenos Tardesta vaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s