Kiljusen väki on kotona

Uni maistuu taas. Koko reissun ajan tyttönen nukkui puolen tunnin tai tunnin pätkissä. Nyt kun ollaan kotona, on aamupäikkärit kestäneet jo heti pidempään. Kyllä se lapsi vaistoaa että nyt saa relata. Eilen lentokentältä kotiuduttuamme oli selvää että kotiin oli ikävä. Kun tultiin sisään, alkoi äärettömän iloinen lomalla opeteltu kiljunta. Ja se vaan jatkui ja jatkui.

Eilen stuertti ihmetteli kovasti miten noin pieni ihminen voi käyttäytyä noin moitteettomasti koko lennon ajan. Kyllä äiti sai olla ylpeä! Vähän niinkun koko matkan ajan, kun tytsi keräsi kehuja ja hymyjä. Varsinkin kun chillaili rattaissa sheidit silmillä. Moni pysähtyi Barcelonan kaduilla katsomaan. Ovat muuten tosi hyvät nuo Julbot.

Matkarattaita etsimässä

Meillä lainassa olleet matkarattaat osoittivat, että kyllä ne säädölliset vehkeet vaan täytyy nyt hankkia. Todennäköisimmin hankintaan Gessleinit, koska yhdistelmät on olleet niin hyvät. Meillä on jo Britaxit, mutta koska ne eivät mene makuuasentoon, pistän ne myyntiin. Täytyy vaan ottaa aikaa huutonettailuun, niin eiköhän sieltä löydy kevyet kuljettimet Kiljuselle.

Huomenna pesen ja puunaan lainassa olleet. Tulevat vasta tänään Barcelonasta, koska ylläriylläri, jotain oli pakko jäädä matkasta. Kuriiri varmaan kohta soittaakin ovikelloa, joten täytyy pistää jotain järkevää päälle. Nyt meillä tekee pyykkikone kolmivuorotyötä ja me keskitytään tyttären kanssa taas arkeen. Koti laitetaan tämän viikon aikana kevätsiivoon ja lenkkeillään paljon. Täytyy vaan toivoa että matkalla isiä vaivannut flunssa ei tule viiveellä meille naikkosille.

Koti ♥ – sitä arvostaa aina eniten heti matkan jälkeen.

Mainokset

One thought on “Kiljusen väki on kotona

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s