Ihena uimari!

Täytyy kirjata tämä hurmos muistiin. Meidän uimari oli niin söpönen kirsikkaisissa uikkareissaan isin kanssa pulikoidessaan tänään Vesikirpuissa! Tyttö näytti nautiskelevan menosta kuin vanha tekijä. Jee!

Äiti päätti tällä kertaa jäädä altaan reunalle. Sen verran tuore on tuo lentsusta paraneminen, etten viitsi mennä aivastelemaan vauvaperheiden naamoille. Mutta ai että hymyilin siellä reunuksella kuin hankolainen. Meidän piipperssönille löytyi eka harrastus, vähänkö söpöä. Ryhmä vaikutti sopivan kokoiselta. Hauskaa oli se, että siellä oli myös kaksi muuta viides tammikuuta syntynyttä. Kaiffareita siis luvassa.

Nyt uimahallien tuleva sankaritar vetää sikeitä ja äiti toivoo että eilinen – todennäköisesti maidonpuutteesta johtuva – kahden tunnin välein herääminen ei toistuisi. Kahdelta, neljältä, kuudelta, kahdeksalta syötiin. Ja minä olin niin tyhmä että imetin vain lapsen uneen, enkä antanut heti ekalla kerralla kunnon satsia. Ens yönä eri meininki!

Mainokset

4 thoughts on “Ihena uimari!

  1. Hienoa, että uimassa sujui hyvin! Meillä se on edessä kuun lopussa, kun poikkeuksellisesti kesän vuoksi aloitetaan jo kolmikuisena :). Montako lasta ryhmässä muuten oli?

    • Taisi olla noin kymmenkunta. En tarkkaan laskenut. Samassa ryhmässä oli ihan ekakertalaisia ja jo ihan vähän polskineita. Altaassa oli ihan kivasti tilaa, joskin suihkutilat olivat kovin pienet.

  2. Heiips! blogilistaa selailin ja tärähti esille tämä 😀 kiinnostusta herätti tammikuu+ vauva ni piti tulla urkkimaan, että minä päivänä on pikkuinen syntynyt 😉 meillä poika 7.1..eli teillä ollaan paripäivää edellä 🙂 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s