Kuperkeikkoja kernillä

Jumppa-alusta värikkäine aakkosineen (Finlayson Aakkoset) on meillä tosi kovassa käytössä. Suosittelen kaikille lattia-asukkien vanhemmista sellaisen värkkäämistä. Ompelutaidottomana tein vain kernikankaasta kaksi samankokoista palaa ja niistä pussin. Työnsin sisään vaahtomuovin ja ompelin rumasti koneella viimeisenkin sauman. Kokoa alustalla on kokoa 120 senttiä kanttiinsa tai jotain sinne päin, ja siihen mahtuu tarvittaessa koko perhe. Testasin myös että siinä mahtuu aikuinenkin tekemään kuperkeikan, joten käyttöikä on pitkä. Tyttö liikkuu jo ahkerasti. Liikkeet suuntautuvat taaksepäin ja ympäri, mutta eteenpäin ei vielä päästä.

 Jossain vaiheessa kun tyttö liikkuu enemmän, täytyy varmaan tehdä vaahtomuovista tunneli, jota pitkin voi ryömiä. Ja temppuratapalojahan voi tehdä rajattoman määrän. Ehkä niitä varten sitten pitää ostaa pian isompi asuntokin. 🙂 Kröhöm. Onhan niitä välittäjiä tässä jo viime viikkoina rampannut.

Nyt laitetaan kuitenkin silityskeskus laulamaan: huomenna Tuppuraisen ekalle ruotsinristeilylle Siljalla. On siitä aikaa äidillä ja isilläkin. Varmaan viimeksi vuonna 2003 tai jotain oltu laivalla. Kuulia!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s