Tämän matkan alkutaipale

Kesäkuussa aloin yhtäkkiä tuntea tutunoloista muurahaisten kävelyä vatsassa ja arvasin mistä oli kysymys. En kuitenkaan heti tehnyt asialle mitään, koska ajattelin että ei se nyt ihan noin yksinkertaista voi olla. Että muka yhdestä pienestä oireen tapaisesta arvaisi.

No sieltähän ne kaksi viivaa ilmestyivät tikkuun ja piti vähän aikaa pitää salaisuus omana tietona. Oli sopivasti tulossa isukille järjestämäni yllätysmatka Berliiniin ja ajattelin lisätä ylläriin vähän uutta potkua. Ja olihan se melkoinen. Vaikka kyllähän tämä on ollut agendalla jo pidempään, tämä pikku*. Vielä ei ole oikein mikään työnimi kolahtanut, saa nähdä mihin päädytään. Tosin isosisko ilmoitti jo heti uutiset kuultuaan että se on pikkuveli ja myöhemmin tarkensi nimen olevan Annika. Jep.

Olo on ollut aika erinomainen ihan pientä etomisen häivähdystä ja sitä samaa armotonta väsymystä lukuunottamatta, mikä vaivasi jo edellisessä tapauksessa. Ilmaa kertyy paljon, mutta vielä ei onneksi tarvitse varoittaa ympärillä olevia tuotannosta.

Liitoskivut viikosta 10

Olin kesälomalla mustikassa ja kykkiminen metsässä sai nivusen kipeytymään entisestään. Se oli jo vähän vihotellut. Ajattelin ensin että kyseessä on joku venähdys mutta kaikkitietävä google osasi kertoa että liitoskivut voivat alkaa jo todella aikaisin. Ja ihan ymmärrettäväähän se on; vanhat sotavammat siellä kiristelevät. Pahimmillaan nivunen on ollut niin kipeä, ettei jalan nostaminen ole ollut mahdollista, mutta ehkäpä se kohta alkaa helpottaa. Nyt ei just tunnu missään. 

Tai niinno, kyllähän tuolla masussa on tuntunut jo sitä tuttua kuulan pyörähtelyä jonkin aikaa. Huomenna alkaa rv 17 ja ens viikolla pitäisi suunnata neuvolaan. Aika menee luonnollisesti paljon nopeammin kun on tuo toinen häkkyrä täyttämässä elämää, eikä tähän ehdi samalla tavalla keskittyä, mutta kohta alkavat varmaan ne kivat iltahetket, jolloin voi tunnustella elämää kaikessa rauhassa.

Eroja edelliseen

Liitoskipujen lisäksi on joitain eroja edelliseen kertaan huomattavissa. Seuraaminen on aika helppoa, kun kaikki tapahtuu lähes päivälleen kuukauden jäljessä. Edellisellä kerralla tässä vaiheessa näkyi jo linea negra (rv11), vatsa ei vielä pömpöttänyt näin paljoa ja olo oli kokoajan epäuskoisempi. Yhtenä erona varmasti tulee olemaan aika. En millään ehdi kirjoittaa niin tunnollisesti blogiin enkä muutenkaan pohtia raskautta, mutta se kai on kakkosen rooli. 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s