It has started to konttaa

*englanninkielinen sana crawl tarkoittaa sekä ryömimistä että konttaamista. Minusta niissä on vissi ero.

Nyt se tytteli siis on oppinut konttaamaan ja äidille tulee kiire pistokesuojien kanssa. Meno on vielä vähän kokeilevaa, mutta johtaa päivä päivältä pidemmälle. Istuminenkin on ihanan tukevaa ja muksahduksia tapahtuu harvoin. Varsinkin kun nyt kädet jo ottavat vastaan ja ipana nousee itsestäänkin istuma-asentoon. Joskus kera valtaisan riemunkiljahduksen. Mom, did_u_just_see_what_I_did!!!

Jos oli tuo taitojen karttuminen ihan mahtava syttärilahja äidille, niin oli myös illallinen Farangissa ja täydellinen jalkahoito. Kyllä se mies tietää mikä toimii. Eikä synttäriviikkoa yhtään himmennä se, että eilen taputeltiin päätöksen kaupat meidän nykyisestä asunnosta. Ja vielä  todella hyvään hintaan.

Nyt muuttoon on noin kolme kuukautta, ellei päästä aiemmin. Täytyy siis aloittaa tavaroiden karsiminen, pakkaaminen, lahjoittaminen, myyminen ja yleinen ihmettely. Tuota viimeistä ainakin osaan harrastaa aina päiväuniaikaan. Jos en heti tartu johonkin hommaan, en välttämättä oikein saa mitään kunnolla tehtyä. Päiväunien rikkonaisuudella on osasyynsä. Nytkin tyttö oli nukkunut puolisen tuntia ja heräsi kuumuuteen/nälkään. Sukkahousujen poistolla ja maitopullolla uni tuli uudelleen, eikä minulla ole hajuakaan kauanko tätä kestää.

Neuvolakuulumiset

Eilen oltiin 8kk-neuvolassa ja pitutta oli 71,5 senttiä, painoa 8,5 kiloa ja rapiat päälle. Lääkärin mukaan kaikinpuolin hieno tyttö. Seuraava, eli 1v-neuvola onkin sitten jo Espoossa. Olen ajatellut, että vien terkkarille läksiäiskiitokseksi salapullon. Hän kun on sellainen vähän vanhanajan ravitsemuskasvattaja ja pitää sokeria, rasvaa ja varsinkin alkoholia turhina. No, vien tietysti oliiviöljypullon, mutta pakkaan sen pullolaatikkoon ihan piruilun vuoksi. Katsotaan kestääkö tädin huumori.

Ipana ei tule muistamaan tästä osasta elämäänsä mitään, ei neuvolantätiä eikä lähipuistoa. Mutta onneksi on valokuvat ja blogi. Täältähän se homma selviää. Mistä tulikin mieleen, että mitenköhän sitä varmistaisi blogin säilymisen. Ehkä pitäisi joskus kopioida kaikki postaukset ja tehdä niistä kirja – kuvakirjan tapaan.

2 thoughts on “It has started to konttaa

  1. Onnea asuntokaupoista! ja tsemppiä tulevaan muuttoprojektiin, voin kertoa että se on todennnäköisesti asteen verran aiempia muuttoja haastavampi uuden perheenjäsenen kanssa :P, etenkin kun teidän pieni on varmasti jo kovasti touhuamassa pakkaamisen (tai purkamisen) apuna 😉

    • Kiitos kovasti! Sitähän tässä jo tulee pohdittua, että miten paljon enemmän aikaa meneekään laatikoiden pakkaamiseen ja purkamiseen. Ja veikkaan että meillä on todellakin yksi tosi aktiivinen purkaja. Onneksi se sama tyyppi ei vielä saa ovia auki. Voi vähän rajoittaa menoa. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s